ATI autósiskola a vezetés iskolája Óbudán a Szentendrei út 34 szám alatt.....Ügyfélfogadás ideje: H-Cs:9-17....Telefon/Fax:368-6299, 430-0909.......Mobil: 06-20-253-3055

Bemutatkozás

Szindróma Plusz Baleseti Károsultak Érdekvédelmi Egyesülete

A Szindróma Plusz Baleseti Károsultak Érdekvédelmi Egyesülete azzal a céllal jött létre, hogy az évről évre egyre szaporodó közlekedési balesetekben és az egyéb káresemények következtében megsérült személyeket, valamint közeli hozzátartozóikat segítse abban, hogy megfelelő képviseletet kapjanak kártérítési és jogi ügyekben.
Kevesen tudják, hogy az őket- vagy hozzátartozóikat külföldön vagy belföldön ért balesetek jelentős részében a megsérült ingóságaik, személyi sérüléseik (továbbá lelki és fizikai megpróbáltatásaik) illetve az elhunyt hozzátartozó elvesztése miatt, akár nagy összegű pénzbeli kompenzációra tarthatnak igényt.
Egyesületünk kapcsolatot tart a gyógyintézetekkel, nyomozószervekkel. Tevékenységi köre kiterjed a kártérítés valamennyi ágára. A káresemény bekövetkezésének napjától támogatólag áll a károsultak mellett, elősegítve a peres és peren kívüli ügyekben való teljes körű jogi képviseletüket. Elősegíti továbbá a káreseménynél sérülést szenvedett személyek teljes körű büntetőjogi képviseletét.
Tapasztalataink szerint az általunk képviselt károsultak szaktudás és erőfeszítés nélkül, az általunk nyújtott segítséget igénybe véve gyorsabban, könnyebben jutnak az átlagosnál lényegesen nagyobb vagyoni jóvátételhez az őket ért sérelemért.
A Szindróma Plusz Baleseti Károsultak Érdekvédelmi Egyesülete non profit szervezet, valamennyi felsorolt tevékenységet térítésmentesen végzi. Az egyesület partnerei pedig a kárrendezési periódusban felmerülő költségeket megelőlegezik és csak akkor tartanak igényt díjazásra, ha a kárügyben tényleges kifizetés történik.2018.december 16.

Ma
Etelka, Aletta
névnapja van

Rólunk írták

Köszönöm szépen a színvonalas és pontos oktatást! Nagyon élveztem.
Színvonalas, barátságos, rugalmas és minden, ami jó! Az ügyintézés remek!
Az oktatóm kiváló ember és tanár. Nagyon türelmes volt velem szemben. Az oktatást mindig becsületesen és lelkiismeretesen végezte! A szívembe zártam ezt az autósiskolát. Kovács László
Panni barátnőm kijelentette, hogy ide kell járnom! Julika egy imádni való teremtmény, mást nem tudnék elképzelni a helyén!
Meg vagyok elégedve az autós iskolával! Nincs rossz tapasztalatom. Jó fejek az emberek az autósiskolában!
Teljes mértékben elégedett vagyok az oktatás színvonalával. Kedvesen és figyelmesen foglalkoznak a tanulókkal.
Maximálisan elégedett vagyok az elmélettel és a gyakorlattal is. Köszönettel!
Nagyon hangulatos, baráti jó viszonyok kialakítása jellemző az iskolára. Segítőkészség maximalítását tapasztaltam!
Mindennel tökéletesen meg voltam elégedve.
Nagyon meg voltam elégedve
Nagyon megvagyok elégedve az autósiskolával! Üdv: Kiss István
Ide járok tanulni, vezetni. Már az megfogott az iskolában, hogy a jelentkezésemkor rendkívül kedvesek, előzékenyek voltak. Az elméleti oktatás is részletes volt, ezért már az első KRESZ vizsgán átmentem. Szerencsémre, egy rendkívül, jó fej oktatót fogtam ki, aki rendkívül türelmes velem, nem üvöltözik, nem szitkozódik...mint ahogy más oktatókról hallottam más iskolában. Igaz, azóta, hogy elkezdtem a tanulást, a város másik felére költöztem, s arra is van néhány, közelebbi autós iskola, de eszem ágában sincs váltani, inkább utazom. S mindez az oktatómnak köszönhetem. Tudom, nagyon izgulós s stresszes vagyok, ez amolyan vizsgadrukk, de soha nem éreztette velem a türelmetlenségét. Ha megszerzem a jogosítványt, tudom, hogy akkor is visszatérő vendég leszek, mert jó a társaság.:) Hattyasi Ilona
Köszönöm a hozzám való bizalmat, maximálisan megvagyok elégedve az iskola szakmai felkészültségével.
Csak így tovább
Isteni!
Nekem minden nagyon tetszett. Az oktatás minden szinten érthető, mindenre kiterjedő volt, az órákat könnyen az időrendembe tudtam illeszteni. Fiatal, jó fej csapat, másoknak is ajánlani fogom.
Az oktatás során igyekeztek minden hibát kiküszöbölni a vezetésemben. Az elméleti órák során minden kérdésemre megfelelő választ kaptam. Törekedtek arra, hogy vizsgáim első alkalommal sikeresek legyenek és ez így is történt.
Iskolát váltottam a rutin vizsga után. Amikor ide bejöttem kész fellélegzés volt a korábbi helyem után. Rugalmasak, megbízhatóak, minden rendbe volt. Köszönöm szépen.
Csak így tovább, mert nagyon jó itt lenni és tanulni! (Kár, hogy levizsgáztam és nem jöhetek többet!)
Érdemes belevágni és megtapasztalni a vezetés élményét!
Nekem minden tökéletes volt!
Köszönöm a kedves, udvarias oktatást, amik az elméleti és gyakorlati oktatást egybevéve, maximálisan biztosították azt, hogy elsajátítsam a gépjárművezetést. Köszönöm: Dr Váczi Piroska
Horváth György szakoktatót kiváló oktatónak tartom. az iskolát ajánlom másoknak is!
Elégedett vagyok az autósiskolával. Csak ajánlani tudom.
A gyakorlati oktatással különösen elégedett voltam. Szerintem nagyon magas színvonalúan lettem oktatva ezen a téren. Ezt az is alátámasztja, hogy a családomból nem elsőnek választottam, hogy ide jöjjek.
A tájékoztatás, a segítőkésség maximális, és emberileg is igen pozitívum, amivel a mindennapi ember a mindennapokban igen ritkán találkozik, ezt utólag is köszönöm Julikának. Burkus Péter
Kiváló volt mind az elméleti, mind a gyakorlati oktatás. Az oktató nagyon alaposan megtanította a helyes járműkezelést és közlekedési gondolkodást. Rugalmasan kezelte az időbeosztást. Vezetés közben türelmes volt és mindig megbeszéltük a hibákat.
Balla László nagyon közvetlen, türelmes, felkészült oktató. Mindenben segített, mellesleg a stílusa lehengerlő, az órák élvezetesen teltek vele. Mellette nem lehet unatkozni (de, ha olyat csinál, az ember kőkeményen odamondja)! „Kiérdemelné az év oktatója címet!!!” Köszönöm, hogy ilyen jó tanárom voltál. Erdli Zsuzsanna
Mind a gyakorlati, mind az elméleti oktatás elegendő volt számomra, hogy elsőre letegyem a vizsgáimat!
Példát vehetne sok autósiskola az ATI- Oktató Kft-től!
Az iskolával teljesen meg vagyok elégedve, nagyon kedvesek, segítőkészek voltak. Én is csak ajánlani tudom, főleg az oktatómat, mert egy kedves birkatürelmű ember, aki mellett öröm volt megtanulni vezetni.
Jól éreztem magam a kedves kiszolgálást (Julika)! Ajánlani fogom az iskolát másoknak is.
Más iskolától jöttem át az ATI-Oktató Kft.-hez. A két iskola között ég és föld a különbség!
Gyakorlati foglalkozások gyakorisága? Szuper jó! Meg van-e elégedve a gyakorlati szakoktatóval? Nagyon! Kiváló oktató! Rendkívül színvonalas az iskola, kiváló családias a környezet, nagyon jól éreztem magam, hiányozni fog.
Mindenkinek csak ajánlani tudom!!! És fogom is!!!
Minden tökéletesen megfelelő volt, különösen a gyakorlati oktatóm.
Köszönök mindent, mert visszaadtad az önbizalmamat.
Az a tapasztalatom, hogy minden oktató jó. Kiváló tanárok és mindig nagyon figyelmesek a tanulóval is. Akárhányszor, ha vezetni jöttem nem egy kötelességként, hanem egy élményként éltem meg.
NINCS ÁTVERÉS!!!!!!!!!!!!!!! Nem hitegetnek. Oktatnak! Megbízható autósiskola, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Mindig minden körülmények között meg voltam elégedve az oktatómmal.
Évtizedek óta működő autósiskola. Megbízhatóságot mutat. Burkus Péter
Kiváló oktatók, kiváló járműpark!
Az ügyintézés megfelelő volt, mindig megértő és kedves viszonyulást tapasztaltam.
Teljesen elégedett vagyok.
Nagyon elégedett voltam mindennel. Örömmel jártam az iskolába és még nagyobb örömmel vezetni. Köszönet az oktatómnak és sok sok szépet kívánok neki.
Küldöm majd az Öcsémet is!
Mindig elsőre átmentem az oktatás kitűnő! Hajrá!
Az iskolával szintén elégedett voltam. Jó kiemelkedő az oktatás, minden buktatóra felhívják a figyelmet! A tájékoztatás is teljesen megfelelt. A légkör szuper az oktatók igazi szakemberek! Erdli Zsuzsanna
Minden tökéletes volt! Köszönöm!
Teljes mértékben korrekt, szakszerű oktatás folyik, amit alátámaszt az is, hogy minden vizsgám elsőre sikerült.
Nyugodt szívvel ajánlom minden leendő autóvezetőnek.
Mindennel megvoltam elégedve!
Csak így tovább, ha lehetőségem lesz rá mindenképpen ajánlani fogom ismerőseimnek, barátaimnak.

Hírdetés

Nincs ideje részt venni a KRESZ
tanfolyamon, használja e-learning
képzésünk bárhol a világon.
Nincs szükség(e) másra, mint:
  • 1 számítógépre
  • és internetkapcsolatra
eXTReMe Tracker