ATI autósiskola a vezetés iskolája Óbudán a Szentendrei út 34 szám alatt.....Ügyfélfogadás ideje: H-Cs:9-17....Telefon/Fax:368-6299, 430-0909.......Mobil: 06-20-253-3055

Bemutatkozás

Szindróma Plusz Baleseti Károsultak Érdekvédelmi Egyesülete

A Szindróma Plusz Baleseti Károsultak Érdekvédelmi Egyesülete azzal a céllal jött létre, hogy az évről évre egyre szaporodó közlekedési balesetekben és az egyéb káresemények következtében megsérült személyeket, valamint közeli hozzátartozóikat segítse abban, hogy megfelelő képviseletet kapjanak kártérítési és jogi ügyekben.
Kevesen tudják, hogy az őket- vagy hozzátartozóikat külföldön vagy belföldön ért balesetek jelentős részében a megsérült ingóságaik, személyi sérüléseik (továbbá lelki és fizikai megpróbáltatásaik) illetve az elhunyt hozzátartozó elvesztése miatt, akár nagy összegű pénzbeli kompenzációra tarthatnak igényt.
Egyesületünk kapcsolatot tart a gyógyintézetekkel, nyomozószervekkel. Tevékenységi köre kiterjed a kártérítés valamennyi ágára. A káresemény bekövetkezésének napjától támogatólag áll a károsultak mellett, elősegítve a peres és peren kívüli ügyekben való teljes körű jogi képviseletüket. Elősegíti továbbá a káreseménynél sérülést szenvedett személyek teljes körű büntetőjogi képviseletét.
Tapasztalataink szerint az általunk képviselt károsultak szaktudás és erőfeszítés nélkül, az általunk nyújtott segítséget igénybe véve gyorsabban, könnyebben jutnak az átlagosnál lényegesen nagyobb vagyoni jóvátételhez az őket ért sérelemért.
A Szindróma Plusz Baleseti Károsultak Érdekvédelmi Egyesülete non profit szervezet, valamennyi felsorolt tevékenységet térítésmentesen végzi. Az egyesület partnerei pedig a kárrendezési periódusban felmerülő költségeket megelőlegezik és csak akkor tartanak igényt díjazásra, ha a kárügyben tényleges kifizetés történik.2019.április 19.

Ma
Emma
névnapja van

Rólunk írták

Kiváló oktatók, kiváló járműpark!
Érdemes belevágni és megtapasztalni a vezetés élményét!
Mindig minden körülmények között meg voltam elégedve az oktatómmal.
Az oktatóm kiváló ember és tanár. Nagyon türelmes volt velem szemben. Az oktatást mindig becsületesen és lelkiismeretesen végezte! A szívembe zártam ezt az autósiskolát. Kovács László
Köszönöm a hozzám való bizalmat, maximálisan megvagyok elégedve az iskola szakmai felkészültségével.
Gyakorlati foglalkozások gyakorisága? Szuper jó! Meg van-e elégedve a gyakorlati szakoktatóval? Nagyon! Kiváló oktató! Rendkívül színvonalas az iskola, kiváló családias a környezet, nagyon jól éreztem magam, hiányozni fog.
Az oktatás során igyekeztek minden hibát kiküszöbölni a vezetésemben. Az elméleti órák során minden kérdésemre megfelelő választ kaptam. Törekedtek arra, hogy vizsgáim első alkalommal sikeresek legyenek és ez így is történt.
Csak így tovább, ha lehetőségem lesz rá mindenképpen ajánlani fogom ismerőseimnek, barátaimnak.
A tájékoztatás, a segítőkésség maximális, és emberileg is igen pozitívum, amivel a mindennapi ember a mindennapokban igen ritkán találkozik, ezt utólag is köszönöm Julikának. Burkus Péter
Más iskolától jöttem át az ATI-Oktató Kft.-hez. A két iskola között ég és föld a különbség!
Nekem minden tökéletes volt!
Színvonalas, barátságos, rugalmas és minden, ami jó! Az ügyintézés remek!
Elégedett vagyok az autósiskolával. Csak ajánlani tudom.
Horváth György szakoktatót kiváló oktatónak tartom. az iskolát ajánlom másoknak is!
Nagyon meg voltam elégedve
Teljes mértékben elégedett vagyok az oktatás színvonalával. Kedvesen és figyelmesen foglalkoznak a tanulókkal.
Az iskolával teljesen meg vagyok elégedve, nagyon kedvesek, segítőkészek voltak. Én is csak ajánlani tudom, főleg az oktatómat, mert egy kedves birkatürelmű ember, aki mellett öröm volt megtanulni vezetni.
Maximálisan elégedett vagyok az elmélettel és a gyakorlattal is. Köszönettel!
Köszönöm szépen a színvonalas és pontos oktatást! Nagyon élveztem.
Mindig elsőre átmentem az oktatás kitűnő! Hajrá!
Az iskolával szintén elégedett voltam. Jó kiemelkedő az oktatás, minden buktatóra felhívják a figyelmet! A tájékoztatás is teljesen megfelelt. A légkör szuper az oktatók igazi szakemberek! Erdli Zsuzsanna
Ide járok tanulni, vezetni. Már az megfogott az iskolában, hogy a jelentkezésemkor rendkívül kedvesek, előzékenyek voltak. Az elméleti oktatás is részletes volt, ezért már az első KRESZ vizsgán átmentem. Szerencsémre, egy rendkívül, jó fej oktatót fogtam ki, aki rendkívül türelmes velem, nem üvöltözik, nem szitkozódik...mint ahogy más oktatókról hallottam más iskolában. Igaz, azóta, hogy elkezdtem a tanulást, a város másik felére költöztem, s arra is van néhány, közelebbi autós iskola, de eszem ágában sincs váltani, inkább utazom. S mindez az oktatómnak köszönhetem. Tudom, nagyon izgulós s stresszes vagyok, ez amolyan vizsgadrukk, de soha nem éreztette velem a türelmetlenségét. Ha megszerzem a jogosítványt, tudom, hogy akkor is visszatérő vendég leszek, mert jó a társaság.:) Hattyasi Ilona
Nagyon megvagyok elégedve az autósiskolával! Üdv: Kiss István
A gyakorlati oktatással különösen elégedett voltam. Szerintem nagyon magas színvonalúan lettem oktatva ezen a téren. Ezt az is alátámasztja, hogy a családomból nem elsőnek választottam, hogy ide jöjjek.
Köszönök mindent, mert visszaadtad az önbizalmamat.
Csak így tovább, mert nagyon jó itt lenni és tanulni! (Kár, hogy levizsgáztam és nem jöhetek többet!)
Nekem minden nagyon tetszett. Az oktatás minden szinten érthető, mindenre kiterjedő volt, az órákat könnyen az időrendembe tudtam illeszteni. Fiatal, jó fej csapat, másoknak is ajánlani fogom.
NINCS ÁTVERÉS!!!!!!!!!!!!!!! Nem hitegetnek. Oktatnak! Megbízható autósiskola, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Mindenkinek csak ajánlani tudom!!! És fogom is!!!
Nyugodt szívvel ajánlom minden leendő autóvezetőnek.
Teljes mértékben korrekt, szakszerű oktatás folyik, amit alátámaszt az is, hogy minden vizsgám elsőre sikerült.
Panni barátnőm kijelentette, hogy ide kell járnom! Julika egy imádni való teremtmény, mást nem tudnék elképzelni a helyén!
Minden tökéletesen megfelelő volt, különösen a gyakorlati oktatóm.
Mindennel tökéletesen meg voltam elégedve.
Mind a gyakorlati, mind az elméleti oktatás elegendő volt számomra, hogy elsőre letegyem a vizsgáimat!
Teljesen elégedett vagyok.
Nagyon hangulatos, baráti jó viszonyok kialakítása jellemző az iskolára. Segítőkészség maximalítását tapasztaltam!
Kiváló volt mind az elméleti, mind a gyakorlati oktatás. Az oktató nagyon alaposan megtanította a helyes járműkezelést és közlekedési gondolkodást. Rugalmasan kezelte az időbeosztást. Vezetés közben türelmes volt és mindig megbeszéltük a hibákat.
Az ügyintézés megfelelő volt, mindig megértő és kedves viszonyulást tapasztaltam.
Példát vehetne sok autósiskola az ATI- Oktató Kft-től!
Meg vagyok elégedve az autós iskolával! Nincs rossz tapasztalatom. Jó fejek az emberek az autósiskolában!
Mindennel megvoltam elégedve!
Iskolát váltottam a rutin vizsga után. Amikor ide bejöttem kész fellélegzés volt a korábbi helyem után. Rugalmasak, megbízhatóak, minden rendbe volt. Köszönöm szépen.
Balla László nagyon közvetlen, türelmes, felkészült oktató. Mindenben segített, mellesleg a stílusa lehengerlő, az órák élvezetesen teltek vele. Mellette nem lehet unatkozni (de, ha olyat csinál, az ember kőkeményen odamondja)! „Kiérdemelné az év oktatója címet!!!” Köszönöm, hogy ilyen jó tanárom voltál. Erdli Zsuzsanna
Isteni!
Minden tökéletes volt! Köszönöm!
Küldöm majd az Öcsémet is!
Jól éreztem magam a kedves kiszolgálást (Julika)! Ajánlani fogom az iskolát másoknak is.
Köszönöm a kedves, udvarias oktatást, amik az elméleti és gyakorlati oktatást egybevéve, maximálisan biztosították azt, hogy elsajátítsam a gépjárművezetést. Köszönöm: Dr Váczi Piroska
Csak így tovább
Az a tapasztalatom, hogy minden oktató jó. Kiváló tanárok és mindig nagyon figyelmesek a tanulóval is. Akárhányszor, ha vezetni jöttem nem egy kötelességként, hanem egy élményként éltem meg.
Nagyon elégedett voltam mindennel. Örömmel jártam az iskolába és még nagyobb örömmel vezetni. Köszönet az oktatómnak és sok sok szépet kívánok neki.
Évtizedek óta működő autósiskola. Megbízhatóságot mutat. Burkus Péter

Hírdetés

Nincs ideje részt venni a KRESZ
tanfolyamon, használja e-learning
képzésünk bárhol a világon.
Nincs szükség(e) másra, mint:
  • 1 számítógépre
  • és internetkapcsolatra
eXTReMe Tracker